A teremtornák hétvégéje

Nagy volt a forgalom a kisebb ULE korosztályok háza táján a hétvégén, ugyanis összesen 7 korosztályos csapat 5 teremtornán szerepelt 2 nap alatt! Időrendben haladva egy szép szombati sikerrel kell kezdenünk, melyet a U13-as csapat 2001-ben született gyerekei értek el az itthoni Téli Kupán – egy tornagyőzelmet és egy bronzérmet szerezvén. A torna gólkirálya Juhos Tibor, a legjobb játékosnak járó elismerés pedig Barna Mártonnak jutott. (A csapat nagy dicséretet érdemel, mivel az előző héten a 2002-esek versenyében is győzedelmeskedett!). Itt érdemes megemlíteni, hogy az egy évvel fiatalabb U11-es csapat is kiválóan játszott a nagyobbak között, ugyanis 2 győzelmet is szerezve a 4. helyen zárták a versenyt!

IMG_20130217_120450

Ugyanezen a napon a 2003-ban születettek csapata kelt útra korán reggel, hogy részt vegyen a szolnoki Kolláth Béla Emléktornán. A rangos nemzetközi megmérettetésben a csoportjuk 5. helyén végezve, sajnos nem jutottak be az esti döntőkbe. A torna érdekességéhez tartozik, hogy a csapat kapusa, a végig kiválóan védő Salka Olivér, egy ritkán látható nagy gólt szerzett, a közönség hangos elismerését kiváltva! Kár, hogy nem készült videó felvétel a gólról, viszont egy kihagyott büntetőt tudunk mutatni a vasárnapi nagyszénási Bozsik Józsefről elnevezett körzeti teremtornáról, melyen az U10-es, valamint az U11-es csapat szerepelt. (Az U9-es korosztály szombaton volt érdekelt.) A torna elérte a célját, mert sok szép megmozdulást és látványos játékot mutattak be az orosházi gyerekek a 8 csapatot felvonultató eseményen, melyen a legjobb kapusnak Halász Martint, a legjobb játékosnak pedig Nagy Mátét választották! A gólkirályi cím is orosházi focistáé lett, mégpedig háromé is, ugyanis 3 "ulés" (Németh Ádám, Szűrszabó Gergő, Lászik Balázs) is 6-6 találatig jutott!
A mai napon az U8-as csapat Szegeden küzd meg – jelen pillanatban is – a II. CIB Bank Kupáért, melynek eredményeiről és érdekességeiről a jövő héten számolunk be, addig is hajrá, ULE!

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük