Az arany – és az ezüstérmen osztoztak az ULE focistái

Ismét szép hétvégét zártak az orosházi utánpótlás focisták, ugyanis az első két helyet szerezték meg a második alkalommal kiírt Téli Kupán az U13-as korosztályban! A 2001-es születésű "kék" csapat egy ritkán látható, maratoni 7 méteres párbajban legyőzve a Gyulai Termál FC csapatát került be a fináléba, ahol 2-0-ra diadalmaskodott a 2000-ben születettek "piros" csapata ellen! A döntőt végül a fiatalabb csapat nyerte meg szoros meccsen, pedig a "pirosakat" erősítette a torna gólkirálya, a végül is 9 találatig jutó Bónus Ádám. A torna krónikájához tartozik még, hogy Ángyán Milán kapta a legjobb kapusnak járó elismerést!
Aki a hóeséses hétvégén az orosházi utánpótlásfocira szavazott, jól járt, ugyanis remek mérkőzéseket, gyönyörű gólokat és nagy küzdelmet láthatott az Eötvös iskola sportcsarnokában! A torna kiválóan szolgálta mind a 6 megjelent csapat téli felkészülését a tavaszi szezon kezdete előtt!
A végeredmény : 1.OMTK-ULE 1913 "kék", 2.OMTK-ULE 1913 "piros", 3.Szeged 2011, 4.Gyulai Termál FC, 5.Mezőhegyesi SE, 6.Nagyszénás FC
(További képek a tornáról a facebook oldalon!)

IMG_20130209_151538

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük