Teremfoci beszámolók Egerből és Debrecenből

debrőőő
A 1999-es illetve a 2000-es csapat
Hazaérkezett a XXIII. Huszti Péter Télapó Kupáról egyesületünk 2 csapata, akik a hétvége folyamán szerepeltek a neves csapatokat felvonultató, egyik legnagyobb hazai rendezésű téli teremtornán. A debrecenei tornán 2 napon át közel 60 csapat rúgta a labdát az év végét lezáró eseményen, ahol az 1999-ben és a 2000-ben születettek korcsoportjában 2 "ulés" csapat is focizott. Az idősebb csapat a csoportmérkőzések során egy döntetlen mellett (Bistrita 0:0) két vereséggel (Munkács 3:0 és Debreceni LA 3.0) az Silver Kupáért küzdhetett a második napon, ahol a VIII. helyet szerezte meg összesítésben, miután az FK Cana és a Pentelimon Bukarest csapataival gólnélküli döntetlenre illetve a Tabáni Spartacustól pedig vereséggel végzett. A fiatalabb csapatunk 3 vereséggel (Tatran Presov, Tabán, Pokrova Lemberg) a csoportjának IV. helyén zárt, így az alsóági rájátszásra kerültek, ahol a végén a Kazincbarcikát legyőzve 2-0-ra, illetve a Pantelimon Bukaresttel döntetlent játszva fejezték be a tornát.

Három kisebb korosztály Egerbe utazott a VI. Agriapipe teremtornára, ahol első ízben vettek részt az egyesületünk különböző csapatai. A két héttel ezelőtti korcsoportok jól szerepeltek, így remek hangulatban várták a következő fellépést a 2001-ben, a 2003-ban és a 2005-ben születettek csapatai! A torna az első napon jól is indult, hiszen 2 korosztály is bejutott a legjobb 8 csapat közé, míg a 2003-asok az utolsó, sorsdöntő csoportmérkőzésükön csak egy rettentő peches öngóllal maradtak alul a Videoton gárdájával szemben, s így ők az Ezüst Kupáért játszhattak a záró napon. Azon a napon, amelyen a legjobb négy csapat közé jutásért a szerencse nem az orosháziak kezét fogta, ugyanis a 2005-ös "kicsik" is döntetlent követően büntetőrúgásokkal (Gyöngyös 2-2), és a 2001-esek is csak 7 méteres rúgások (Kiskunmajsa 0-0) után estek ki a küzdelmekből, ezért elmaradt az éremszerzés lehetősége mindkét korosztálynál.  

1424439_677623915611870_205925783_n
OMTK-ULE 1913 – Csepel
Az őszi szezont lezáró teremtornákon minden csapat remekül helyt állt és jól küzdött, így összeségében megérdemelten mehetnek pihenőre a gyerekek, hogy a hosszú szezont kipihenve, januárban újult erővel vessék bele magukat a sportolásba! Hajrá, ULE!     

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük