HAT CSAPATUNK IS TEREMTORNÁN FOCIZOTT A HÉTVÉGÉN

Sűrű volt a programjuk az ULE focistáinak, hiszen szinte az összes kisebb korosztály teremtornákon szerepelt a szombati és a vasárnapi nap folyamán! Az U15-ös, az U13-as és az U11-es korosztályokban 5 csapatunk is érintett volt az MLSZ Futsal torna békés megyei csoportmérkőzésein, ahol a 2003-as csapat bejutott a megyei döntőbe (vasárnap 9:00, Békéscsaba), ugyanis 8 mérkőzést követően a III. helyen zártak a 10 csapatos csoportmérkőzések elteltével! Ugyanebben a korcsoportban szerepelt az egy évvel fiatalabb U10-es csapatunk is, s ők az V. helyen fejezték be a küzdelmeket az újonnan bevezetett téli futsal teremtornán. Az U13-as gárda csak az utolsó mérkőzésen talált legyőzőre, így csak a II.-ok lettek a csoportjukban, ami nem jelentett továbbjutást a kiírás szerint. Ebbe az évfolyamba kapott besorolást az U12-es csapatunk is, akik 7 ponttal a III. helyen végeztek a csoportküzdelmek során.

A legidősebbek, az U15-ösök 2-2 győzelemmel zárták csoportjaikban összesítésben az első ízben kiírt MLSZ Futsal tornát.

A 2002-es csapat egy napon 2 helyszínen is helyt állt, ugyanis míg a csapat egyik fele Sarkadkeresztúron futsalozott, addig a másik az ország közepén, Szolnokon szerepelt a Kolláth Béla Emléktornán, ahol 2 győzelem mellett 2 vereséggel jutottak be a legjobb 8 csapat közé, de ott elpártolt tőlük a szerencse, ugyanis 7 méteres rúgásokkal maradtak csak le a továbbjutásról az elődöntőbe kerülésért vívott párharc során (Csep-Gól FC 1-1), így az V. helyen zárták a tornát.

Még pechesebben járt a 2004-es csapat Szarvason, akik gyakorlatilag az 5 meccsen elszenvedett 1 vereségükkel, hatalmas nagy körbeverés után nem kerültek be a legjobb 4-be, így ők a VI. helyen végeztek.

Lezárásra került a 2014-es Téli Kupa teremfoci-sorozat is, ugyanis vasárnap délután a 2006-os csapataink léptek parkettára az Eötvös József Katolikus Iskola Sportcsarnokában, ahol egyik csapat sem jutott tovább a csoportmeccseket illetően, s ezzel a VII. és a VIII. helyen végeztek.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük