Hétvégi eredmények

Öt korosztályos csapatunk is pályára lépett a hétvégén! A sort az NBII dél-keleti csoportjában szereplő U15-ös gárda nyitotta, akik 4-1-re múlták felül a Szeged 2011-et idegenben. A találkozó mind a 4 orosházi találatát Bónus Ádám szerezte. Az eggyel kisebb korosztály is sima mérkőzésen győzedelmeskedett a szegediek felett, ők 6-0-val intézték el a tavalyi bronzérmes csongrád megyei csapatot. A találatokon Barna Márton (2), Tóth Patrik, Gigacz Ákos, Horváth Miklós és Ángyán Milán osztozott. Ugyanezen a napon, szombaton, megyei U20-as ifistáink Mezőhegyest fogadták az ULE-pályán, s 8-1-gyel tartották itthon az újabb 3 bajnoki pontot, így továbbra is veretlenül állnak a békés megyei I. osztályú bajnokságban. A hétvége eredményeihez tartozik még U21-es és U17-es csapataink veresége is, akik Gyulán véreztek el két sima mérkőzésen (5-0, 9-0) a Termál FC csapatai ellen.

Füredi János, U21: "Vasárnap a Gyula Termálnál vendégeskedtünk. Sajnos a mérkőzés elején két nagy egyéni hiba miatt nagy hátrányba kerültünk. Az első negyedóra után átvettük a játék irányítását, de amíg az ellenfél gólra váltotta a lehetőségeit, addig mi kihagytuk őket. Szünet után szerkezetet váltottunk és támadólag léptünk fel, de megint kimaradtak a helyzetek. Ahogy lenni szokott, újabb hibát kihasználva megint gólt szerzett a hazai csapat. A mérkőzés utolsó részében ész nélkül mentünk előre és ezt megbüntette az ellenfél. Aki csak az eredményt látja, annak ez egy sima mérkőzésnek tűnhet."

Ezen a héten is nagyüzem lesz az orosházi utánpótlás-mérkőzéseket illetően, a pontos események a programok menüpont alatt találhatóak! Hajrá, ULE!

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük