Dobogós helyezések és újabb tornagyőzelem!

Szép sikerekkel zárult ez a hétvége is az OMTK-ULE korosztályos csapatainak felkészülése során!

A sorban az élre kívánkozik ifjúsági csapatunk medgyesegyházi tornagyőzelme, akik minden mérkőzésüket megnyerve, 26-2-es gólaránnyal végeztek a torna első helyén, ahol a gólkirályi címet Suta Máté, míg a legjobb játékosnak járó díjat Szivák László szerezte meg! Ugyanitt szerepelt U17-es csapatunk is, akik a számukra kiírt versenyben III. helyezést értek el!

U15-ös csapatunk is hajszálnyira volt a tornagyőzelemhez, de ők sajnos büntető rúgásokkal alul maradtak a szolnoki Kolláth Béla Emléktorna döntőjében a bajnoki nagy rivális Szeged 2011-gyel szemben, így az ezüstérmet és az ezzel járó serleget hozhatták haza Orosházára! Itt is lett egy "ulés" különdíjas: Marunák Leventét a legjobb kapusnak járó címmel jutalmazták a nap végén!

Újra Téli Kupára került sor az Eötvös Sportcsarnokban szombaton és vasárnap, s ezúttal az U11-es és az U12-es korosztályé volt a főszerep. Az előbbiek a dobogóról lemaradtva a IV. helyen végeztek a Csongrád, a SZEAC és a Békéscsaba Előre mögött, míg az utóbbiak, a 2003-asok, a képzeletbeli dobogó legalsó fokára léphettek fel, miután a bronzmeccsen a Hódmezővásárhelyi LA-t legyőzték 2-0-ra! A tornát a Olasz Focisuli Debrecen nyerte a TOLLE UFC Szekszárd előtt.

Szintén pályára léptek a hétvégén a legkisebbek is, s a múlt heti tornagyőzelem után újabb szép eredményt értek el, hiszen az U7-esek Kiskunhalason a IV. helyen zártak, ahol az orosházi Pipis Zsombort különdíjban részesítették! Gratulálunk a srácoknak! Csak az ULE!

 

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük