Hibátlan hétvége!

Mind a négy NBII-ben szereplő nagypályás csapatunk győzelemmel abszolválta a hétvégi akadályt, így 100%-os mérleggel zártak csapataink! Az U21-es gárda, aki a mai napon 6 játékost adott az NBIII-as felnőtt csapatba, bravúros győzelmet aratott a SZEOL SC vendégeként Szegeden, míg az U17-es korosztály 4-0-ra győzte le Szuda Márk Tamás góljaival a Csongrád megyei alakulatot!

IMG_20150321_105421

(Az U15-ös csapat)

U15-ös csapatunk gólzáporos, 24-1-es győzelemmel tartotta itthon a 3 pontot a L-it SZEAC csapata ellenében, ahol Bónus Ádám 10 gólt szerzett, ezzel megerősítve helyét a bajnoki góllövő táblázat élén 40 találattal! Ami azonban ennél fontosabb, hogy a csapat ezzel a győzelemmel, és a Szeged 2011 botlásával újra az élen várhatja a következő fordulót 3 pont előnnyel!

Az U14-es korosztály magabiztosan szerezte meg a győzelmet ezúttal is hazai környezetben (5-2), így továbbra is 10 ponttal vezeti a bajnokságot 9 fordulóval a vége előtt a Gyula-Várfürdő Termál FC előtt!

Megyei csapataink közül, az ifjúsági a jövő héten lép pályára a Tótkomlós csapata ellenében halasztott mérkőzés keretein belül, míg serdülőink a Csorvás csapatát fogadták, de a vendégek részéről jogosulatlanul szereplő játékos miatt a szövetség viszgálja a találkozó végkimenetelét.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük