U15: fontos mérkőzés következik

Szombaton a 21. fordulót rendezik meg az NBII. Dél-Kelet csoportjában, ahol az orosháziak U15-ös és U14-es csapatai a Szeged 2011 ellen lépnek pályára idegenben. Az előbbi gárdának roppant nehéz dolga lesz, hiszen a bajnokság végeredménye szempontjából az idei eddigi legfontosabb találkozójuk elé néznek! A hazai, szegedi csapat jelenleg a 2. helyen áll azonos pontszámmal az első helyezett "ulésokkal", de eggyel több mérkőzést játszottak ezidáig. A két bajnoki éllovas találkozója hatalmas mérkőzést ígér, s amennyiben nyerni tudna a Boér Gábor-Kvasznovszky József vezette orosházi legénység, nagy lépést tennének a bajnoki cím felé 7 fordulóval a bajnokság vége előtt!

A kisebbeknek (U14) is fontos 80 perc következik, hiszen egy újabb győzelemmel, óriási előnyre tennének szert a táblázaton a hőn áhított elsőség felé, szintén 7 fordulóval a zárás előtt.

U21-es és U17-es gárdáink hétközi mérkőzésen (csütörtök 16 és 18 óra) Hódmezővásárhelyre látogatnak, akik tavaly egy győzelemmel és egy vereséggel zárták ezt a párosítást.

Megyei U20-as ifistáink itthon fogadják vasárnap Jamina csapatát, s próbálhatnak meg zárkózni az éllovas Kondoros gárdájára. A találkozó 14:30-kor kezdődik Rákóczitelepen.

IMG-20150124-WA0004

(Télen már 2 aranyérmet szereztek, de a legfontosabb csak most következhet!)

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük