Rangadó előtt U14-es csapatunk

A bajnoki cím szempontjából roppant fontos mérkőzés elé néz szombaton az NBII Dél-Kelet csoportjában szereplő U14-es csapatunk, hiszen a bajnokság jelenleg 2. helyén álló Várfürdő-Gyula Termál FC együtteséhez látogat! Az orosháziak 12 pontos előnnyel vezetik a tabellát, de a gyulaiak hazai mérlege egészen imponáló, ugyanis 11 mérkőzésükből 10-et megnyertek, s mindössze 5 gólt tudott rúgni az aktuális ellenfelük. Ha mind a 3 bajnoki pontot begyűjti az ULE, akkor gyakorlatilag karnyújtásnyira kerülnének a bajnoki címhez 6 fordulóval a zárás előtt!

U15-ös csapatunk továbbra is hatalmas versenyfutásban van az aranyéremért a bajnokságban a Szeged 2011 csapatával, így nekik még nagyobb szükségük lenne a győzelemre, hogy megmaradjon a 3 pontos előnyük a Csongrád megyei gárdával szemben, tehát itt is nagy küzdelem várható a végeredményt illetően!

U21-es és U17-es csapataink Szegedre látogatnak csütörtökön, akik közül az előbbieknek a múlt héten sikerült már legyűrniük egy csongrádi csapatot (SZEOL SC), s most is lehetőségük lesz a bravúrra a táblázat élmezőnyébe tartozó Szeged 2011 ellenfeleként!

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük