Ezüstérem a megyei ifjúsági bajnokságban!

Második helyen zárt megyei U20-as csapatunk a hétvégén, akik egy furcsa mérkőzésen szerezték meg az ezüstérmehez szükséges 3 pontot!

Hazai pályán fogadta az Orosházi Rákóczi Vasas SE megyei bajnoki találkozón Csabacsűd csapatát, s a játékosok azzal a tudattal léphettek pályára, hogy egy döntetlen esetén is a tabella 2. helyén zárják a 2014-15-ös szezont. A mérkőzés végeredménye gyakorlatilag már a bemelegítésnél eldőlt, mivel a vendégek csak 8+1 fővel jelentek meg az utolsó fordulóra, így nem nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az esütéremért harcoló orosháziak itthon tartják a 3 pontot a 10. helyen álló vendégcsapattal szemben. A találkozót 13-0-nál szakította félbe a játékvezető (a szabályoknak megfelelően), mivel az 56. percben lesérült a második csabacsűdi játékos is, így nem folytatódhatott tovább a küzdelem a vendégcsapat létszámára való tekintettel.

Ezzel a győzelemmel az orosházi csapat megszerezte a bajnokság 2. helyét, s a 2013-as bajnoki cím után újra dobogóra állhatott megyei ifjúsági csapatunk! A bajnokság gólkirály is orosházi játékos lett, ugyanis Kasza Illés 52 találattal végzett a góllövő lista első helyén! Gratulálunk a fiúknak, s további sikereket kívánunk nekik mind a sportpályán, mind a magánéletben egyaránt!

150606_rakoczi30(fotók: oroscafe.hu)

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük