Két csapatunk is dobogóra állhatott a hétvégén!

Ezen a hétvégén is folytatódtak az orosházi Téli Kupa korosztályos küzdelmei az Eötvös József Sportcsarnokban.
A szombati napon 7 egyesület 8 csapata mérkőzött meg a 2006-os korcsoportban, s az OMTK-ULE csapatai az V. és a VIII. helyet szerezték meg a helyosztókat követően. A torna döntőjébe ezúttal a SZEOL SC és a Gyulai Termál FC csapatai kerültek, ahol a Csongrád megyeiek bizonyultak jobbnak a legvégén.
Vasárnap a 2004-es születésű focistáké volt a parketta, itt szintén 8 csapat részvételével zajlottak a küzdelmek, ahol az U12-es OMTK-ULE „kék” csapata veretlenül szerezte meg a nap végén a tornagyőzelmet! Az orosháziak a döntőben a SZEOL SC csapatát győzték le 2-0-ra, míg az U11-es fiatalabb csapatunk a VIII. helyen zárt. A torna legjobb játékosának Dénes Adriánt választották.

U7-es focista palántáink Szarvason fociztak a 10 csapatos Szarvas Kupán, s Törökszentmiklós elleni izgalmas mérkőzést 3-2-re elveszítve a bronzéremért léphettek pályára, ahol 6-1-re múlták felül a Grund FC Békéscsabát, megszerezve így a dobogó alsó fokát. A másik ULE-csapat a VIII. lett a nap folyamán.
Kiskunhalason is érdekelt volt az OMTK-ULE szombaton, mert az U13-as együttesünk, a Szilády-Kupán szerepelt, s 1 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereséggel a VI. helyen zárt összesítésben.
U12

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük