Újabb tornagyőzelmet szereztek az ulésok!

Szombaton az U14-es korosztály küzdelmeivel folytatódott a Szarvas FC szervezésében megrendezésre kerülő Szarvas Kupa, ahol az OMTK-ULE 1913 csapata is pályára lépett. A 2002-es születésű orosházi focisták remekül szerepeltek, ugyanis az aranyérem mellett a torna gólkirályának (Szabó Áron) és a legjobb játékosának (Fehér Bence) járó címet is hazahozhatták a döntőt követően!
Szintén döntőt játszottak az ulésok Szegeden az I. Bestbyte Kupán, ott az U9-es csapatunknak a Vasas korosztályos gárdáját kellett volna felül múlnia az első helyért, azonban mindez nem sikerült (1-5), így a dobogó második fokára állhattak fel zárásként. A csapa legjobb játékosának Dávid Kendét választották.
A hétvége legidősebb pályára lépő orosházi csapata a 2001-esek voltak, akik Szolnokon mérkőztek a Kolláth Béla Emléktornán, s összesítésben a IV. helyet szerezték meg.
U10-es utánpótlás csapatunk Kiskunhalason vendégszerepelt szombaton, s 4 döntetlennel az V. helyre tornázták fel magukat a nap végére.
Ezen a héten indultak a Bozsik-program teremsorozatai, U13-as és U11-es csapataink Békéscsabán játszottak a Békéscsaba LA, a Grosics Akadémia Gyula és a Várfürdő-Gyula Termál FC korosztályos csapataival szemben: a nap mérlege 3 győzelem és 3 vereség lett. A második fordulóra február 13-án kerül majd sor, amely szintén Békéscsabán lesz a Mester Klubban.

U10

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük