Rajt az ifjúságiaknál, futsal-hétvége

Szombaton folytatódtak az NBII-es, nagypályás küzdelmek a 18. fordulóval. U19-es csapatunk 9-3-as vereséget szenvedett, így továbbra sem sikerült megszerezniük első bajnoki pontjaikat, míg az U17-es gárdánk 2-2-es döntetlent játszott a Makó csapatával szemben.
Megyei futsal tornákat rendezett egyesületünk, ahol az U11-esek, s az U13-asok a második fordulóban fogadták a Békéscsaba, a Szeghalom, a Mezőberény, illetve a Sárrét korosztályos csapatait, s mind a 8 mérkőzésüket megnyerve csoportgyőztesként kerültek be a február 27-ei megyei döntőbe, ahová az U15-ös csapatunk is 100%-os teljesítménnyel kvalifikálta magát a vasárnap folyamán.
U7-eseink Szolnokon szerepeltek a Kolláth Béla Emléktornán, s összesítésben 2 győzelemmel, s 3 vereséggel a VII. helyen fejezték be a napot. Szintén a VII. helyen végzett szombaton U8-as csapatunk, akik a szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola sportcsarnokában rendezett, 18 csapatos mezőnyben 2 győzelem, 1 döntetlen mellett 3 vereséggel zárták a küzdelmeket.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük