Megyei döntőkben az ulésok

Hétvégén rendezték a kétfordulós selejtezősorozatok utáni Megyei Futsal döntőket Békéscsabán, ahol mindhárom korosztályban (U15-U13-U11) képviselve volt Orosháza, hiszen az ulés csapatok veretlenül jutottak el a megyei finálékig a januári és februári csoportmérkőzések során.
Időrendben a legkisebbek nyitották a napot, akik 1 győzelmet, s 1 vereséget követően a bronzéremért játszhattak a Gyulai Termál FC ellen, s múlták felül őket 2-1-re, így megszerezvén a dobogó alsó fokát. A korosztály győztesei a hazaiak lettek, miután 2-0-ra legyőzték a döntőben a Grosics Akadémia csapatát.
U13-as csapatunk körmérkőzéseket követően összesítésben a IV. helyen zárt, míg U15-öseink egészen a döntőig meneteltek – legyőzve a Dévaványa és a Gyulai Termál FC csapatait -, ahol azonban a Békéscsaba jobbnak bizonyult, s 4-0-val megnyerte a Megyei Futsal kupát.
Befejeződtek a Téli Kupa küzdelmei is, a záró napokon az U7-U8-as korosztályoké volt a főszerep a sportcsarnokban. A 2008-as születésű gárdánk a II. helyet szerezte meg a Békéscsaba LA mögött a végelszámolást követően megelőzve a Szanda FS Szolnok, a SZEOL SC, a Szentes, valamint a Hódmezővásárhely egyesületeit. A legjobb játékos az ulés Pipis Zsombor lett!
A legkisebb korosztályunk, az U7-esek IV. helyezést értek el a hazai tornán vasárnap, akik a DAFC Szegeddel, a Békéscsabával, a Szentessel, valamint a Hódmezővásárhellyel küzdöttek körmérkőzések formájában a serlegért. A legjobb orosházi játékosnak Skorka Áront választották.
Hétvégén a 2. tavaszi fordulóra is sor került az ifjúsági NBII-es bajnokságokban, ahol az ULE U19-es, s az U17-es csapatai ezúttal Szegedre látogattak, de mindkét gárda vereséget szenvedett a Csongrád megyei Szeged 2011-től, előbbiek 6-0-ra, míg a fiatalabbak 1-0-ra kaptak ki.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük