Nehéz mérkőzések következnek

Az NBII-es bajnokságokban szereplő nagypályás csapatainkra nehéz erőpróbák várnak a napokban, ugyanis mind a négy orosházai csapat a dobogókért küzdő Hódmezővásárhelyi FC ellen mérkőznek a következő fordulókban.
Ifjúsági együtteseink közül az U19-es gárdánknak lesz nehezebb feladata, hiszen a bajnoki címért küzdő HFC-t fogadja szerdán, s az utolsó két mérkőzésén 2 győzelmet szerző ulésoknak minden erejükre szükségük lesz, hogy megnehezítsék a Csongrád megyeiek feladatát. U17-es csapatunk vásárhelyi ellenfele a bronzéremért küzd a Dél-Kelet csoportban, így itt is nagy fegyvertény lenne a pontszerzés. Mindkét találkozóra 15 órától kerül sor az ULE-bázison.
Időrendben hamarabb, a hétvégén játszanak serdülő csapataink, akik idegenben szerepelnek ezúttal a HFC együttesénél szombaton, s a két mérkőzés közül az U14-es ígérkezik sorsdöntőnek, hiszen ebben a korcsoportban mindkét csapatnak esélye lehet még akár a bajnoki címre is! (A tabellát a L-IT SZEAC vezeti 7 ponttal.). Az abszolút 6 pontos mérkőzés győztese felugrik a dobogó második fokára megelőzve ezzel az egy meccsel többet játszó Grosics Akadémiát.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük