Birtokba vettük új pályánkat

Vasárnap került sor az új, élőfüves focipályánk átadására az ULE-bázison, ahol a jeles nap alkalmából egész napos gyerekfocit, valamint a Fradi-öregfiúk csapatát tekinthették meg a kilátogatók.

A hivatalos pályaátadó 11 órakor vette kezdetét, előtte az Alközponti Bozsik-program gyerekei rúgták a labdát a környező településekről érkezve. Köszöntő beszédet mondtott Bojtor István alpolgármester, valamint Tóth-Kása Sándor ULE-elnök, akik mindketten az utánpótlás-nevelés fontosságát, valamint az infrastrukturális beruházások szükségességét és lehetőségeit emelték ki ünnepi beszédjeikben. A délutáni nagy- és keresztpályás mérkőzéseket Csordás Ákos zenés fellépése előzte meg, majd következhetett a Rákóczi Vasas SE Csorvás elleni bemutató találkozója, ami 10-1-es orosházi sikerrel zárult.

A nap fénypontját a Ferencváros öregfiúk csapatának pályára lépése jelentette, akik az ULE egyesület vezetői-edzői csapatával mérkőztek meg 2*30 perces felvonásokban. A találkozót a nagyobb rutinnak, valamint a mai napig is jól látható technikai tudásnak köszönhetően, a Fradi-csapata nyerete meg 5-3-as végeredményt követően. Köszönjük ezúton is a FERENCVÁROS vendégjátékát, s további sok sikert kívánunk nekik az öregfiúk bajnokságban!

(fényképek: oroscafe.hu)

160911_omtk_ule_palyaavato_00019

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük