Egy híján tíz

Továbbra is veretlen megye III-as felnőtt csapatunk!

Szokatlan időpontban, szombaton este 20 órakor került megrendezésre felnőtt csapatunk soros bajnoki találkozója a Dombegyház csapata ellen. Talán ennek is köszönhetően a mérkőzés nem túl nagy iramban indult, azonban a 18. percben már az ulésok örülhettek a vezetés megszerzésének. A jobb erőkből álló hazaiak az idő múlásával felőrölték kulturáltan futballozó ellenfelüket, s meg sem álltak 9 találatig a 90 perc során. Ezzel a győzelemmel továbbra is élen tanyázik az ULE-csapata a bajnoki pontvadászatban jobb gólkülönbségénak köszönhetően a Nagyszénás gárdája előtt. A következő meccs Kaszaperen lesz szeptember 24-én, ahol 16 órai kezdéssel indulunk az újabb bajnoki pontokért!

OMTK-ULE – Dombegyház NSE 9 – 0  ( 3 – 0 )

OMTK-ULE – bázis, 100 néző. V.: Láza A. (Modes, Gyebrovszki)

OMTK-ULE: Szabó Z. – Debreceni, Boros, Pardi, Krivik – Greman, Buza, Kánya (Szántó), Suta (Dobi B.), Elekes (Tárnyik ) – Lövei. Edző: Gyimesi András.

Dombegyház: Fodor – Bessenyei (Jegyinák), Lugosi, Saitz, Kovács K. –  Orosz ,Husvéth (Fekete), Hoksza D., Tóth I. (Vasadi) – Hoksza G., Kotroczó (Varga). Edző: Nemczov Róbert.

(fotó: oroscafe.hu)

160917_omtk_ule_dombegyhaza_dr

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük