Győzelem Kevermesen, jöhet a legnagyobb rivális!

Vasárnap Kevermesen szerepelt felnőtt csapatunk, s egy félidőnyi gyengébb játékot követően, 0-1-es állásról fordított a második játékrészben, így továbbra is 100%-os a bajnokságban 11 fordulót követően!

A találkozó parázs hangulatban zajlott végig, de az orosháziak nagyobb rutinjának köszönhetően, újabb 3 ponttal térhetett haza a Gyimesi-legénység, akik továbbra is a 2. helyen állnak a bajnoki tabellán. A találkozót a fiatal Kichler Richárd beállítása döntötte el, mivel a 16 éves támadó gyakorlatilag rögtön a pályára lépését követően 2 gólpasszal, s 1 góllal segítette a csapatot a győzelemhez!

Kevermes – OMTK-ULE 1913 1–3 (1–0)

OMTK-ULE: Szabó Z. – Fejes, Pardi (Kolozsvári J.), Boros, Krivik – Kánya, Szántó (Kichler), Elekes, Buza – Greman, Lövei (Dobi B.)

Nagyon jelentőséggel bír a most megszerzett idegenbeli diadal, hiszen Kevermesen nyerni nem egyszerű, illetőleg a hétvégén közelgő Nagyszénás elleni szuperrangadóra nyugodtabban készülhetnek az ulésok.

A szombati találkozóra 13:30-kor kerül sor az ULE műfüves pályáján, ahol az eddig remekül szereplő, szintén veretlen nagyszénási alakulatot fogadjuk, melyre a belépés továbbra is díjtalan!

(fotó: oroscafe.hu)

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük