Debreceni teremfocin szerepeltünk

Hétvégén rendezték meg Debrecenben a hagyományosnak számító Karácsony Kupát, ahová ezúttal 3 korosztályos csapatunk is ellátogatott!

A háromnapos nemzetközi teremtornán U15-ös csapatunk 3 győzelemmel rajtolt csoportjában (Csajka Kijev, FK Rakovica, Miskolc Népkert), így a Gold Cup-ágon jutott a legjobbak közé a második napon. A vasárnapi folytatás rendkívül szoros meccseket hozott, de az egy győzelem mellé (DEAC 2-1) két vereség is társult (FK Dorcol 1-2, III.Ker. TVE 0-2), ezért összesítésben a 4-6. helyen végzett a 2002-es csapatunk.

Az ULE 2002-es cspataU14-es gárdánknak már kevésbé sikerült az első nap, ők ugyanis három vereséggel zártak (CS Mara Baira Mare 1-2, Pénzügyőr 0-1, OFS 1-3), így a Bronz Cup-ágon fejezték be a torna küzdelmeit az utolsó napon, ahol két győzelemmel búcsúztak (Szanda FS Szolnok 2-1, DYSZS Kijev 2-0).

2007-es csapatunk is a Gold Cup-ágra való jutást célozta meg a csoportban, de a hazai Debreceni LA elleni 3-2-es vereség meghiúsította mindezt, ezért az Újbuda, majd a Zakopane elleni 7-0-ás győzelmek is "csak" az ezüst ágra értek továbbjutást a szombati napot illetően. A helyosztókon a Corona Brassó, a Szanda FS és a Szigetszentmiklós egyesületei ellen bezsebelt 6 pont végül is összesítésben a VII. helyre kvalifikálta az orosházi csapatot. Gratulálunk a srácoknak, hajrá, ULE!

A 2007-es gárda

 

 

 

 

 

 

 

 

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük