Szarvason fociztak a legkisebbek

A IX. alkalommal megrendezésre kerülő Szarvas-Kupán egyesületünk 2 csapattal nevezett. A 12 korosztályos csapatot felvonultató, remekül előkészített és lebonyolított teremtorna várta a résztvevő csapatokat. A két csoportban zajló körmérkőzések 2 párhuzamos, külön erre az alkalomra felvonalazott pályán zajlottak 2-2 játékvezetővel. A csoportküzdelmek után az ULE U7-es csapata 4 győzelemmel (Békéscsaba "lila", Gyomaendrőd, SZEOL "fehér", Kecskemét KTE-SI), valamint 1 vereséggel (Törökszentmiklós) a csoportja 2. helyén végzett, így az elődöntőben a Békéscsaba "fehér" csapatával meccselt a délután során.
A torna legfiatalabb csapata, az ULE U6-os korosztálya 5 vereséggel a csoportja 6. helyén zárt, így a 11. helyért lépett parkettre a helyosztókért lebonyolított mérkőzésen, ahol 5-0-ra legyőzte a Gyomaendrőd egyesületét.

U7-es csapatunk az elődöntőben a csabaiak erősebb sorával mérkőzött, s 5-2-re vereséget szenvedett, majd a nap végére újra a Törökszentmiklósi gyerekek következtek a bronzmeccsen, s itt a csoporttalálkozóhoz hasonlóan szintén a Jász-Nagykun-Szolnok megyei csapat bizonyult jobbnak, így maradt összesítésben a IV. hely! A tornán különdíjat kapott az ulés Sándor Márk, aki korosztálya egyik nagy reménysége lehet.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük