Rajtol az új megyekettes szezon; régi-új játékosok az ULE-pályán

A héten kezdte meg felkészülését egyesületünk felnőtt csapata, akiket az átszervezéseknek köszönhetően egy osztállyal feljebb, a megyei II. osztályba sorolt be az MLSZ területi igazgatósága.

A kétszer 12 csapatosra tervezett második vonal csapatai a területi elosztást követően 2 fordulóban mérkőznek meg egymással, majd ezt követően egy alsó- és felsőházi rájátszásban csatáznak tavasszal a végső helyezésekért. Az ULE mellett a következő egyesületek csapatai neveztek, illetve kerültek a megyei II. vonalba: Atletico Békéscsaba, Bucsa, Battonya, Békéscsabai MÁV, Békés, Békésszentandrás, Csabacsűd, Csanádapáca, Csorvás, Doboz, Gyomaendrőd, Kétegyháza, Kevermes, Kunágota, Lőkösháza, Mezőberény, Mezőkovácsháza, Mezőmegyer, Nagyszénás, Okány, Sarkad, Sarkadkeresztúr és Újkígyós.

Csapatunk az őszi felkészülés során legalább 5 edzőmérkőzéssel, s több régi-új "arccal" készül a szezonnyitó találkozóra.

Az ULE-csapatát erősíti továbbiakban a Grosics Akadémiáról visszaigazoló fiatal Deli Lajos, az utánpótlás-bajnokságokban régebben szintén itt szereplő Kasza Illés. Kölcsönből kerül vissza a Rákóczi Vasas SE labdarúgója, Sindel Roland, valamint a telepi csapatból érkezik a rutinos Szabó Norbert is. A megszűnő szabadkígyósi csapatból Orosházára teszi át székhelyét Futaki Krisztián, aki úgyszintén több NBII-es mérkőzéssel a háta mögül próbál meg segíteni a komoly célokat kitűző ULE csapatán.

Csapatunk első hazai felkészülési mérkőzését a megyei I. osztályú Mezőhegyes csapatával vívja július 19-én 18 órás kezdéssel.

 

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük