Meccs nélkül jutott tovább a kupában az OMTK-ULE

Meccs nélkül jutott tovább a kupában az OMTK-ULE

A Mezőhegyes nem vállalta a folytatást.

A harmadik fordulót rendezik meg április 14-én a Békés Megyei Kupában. Az első körben az OMTK-ULE erőnyerőként lépett tovább, a 2. fordulóban még az elmúlt év szeptemberében Dobozon nyertek Harangozóék 5-3-ra, majd így érkezett el a 3. forduló, ahol a Mezőhegyes látogatott volna Orosházára. A vendégek jelezték, hogy nem kívánják folytatni a kupaküzdelmeket, így a szövetség nyilvánvalóan az ULE számára könyveli el a továbbjutást.

A miértekre kerestük a választ, megkérdeztük az érintetteket, hogyan látják a történteket.

– Annyira szűkös a létszámunk, hogy nem vállaljuk a mérkőzést. A bajnokság tisztességes befejezése a célunk – válaszolta kérdésünkre Ács Levente, a Mezőhegyesi SE edzője.

Tóth-Kása Sándor, az OMTK-ULE elnöke is megszólalt a témában.

– A jelenlegi időszakban, amikor a vírushelyzet kritikus ponton van, érthető, ha a sportban is az életszerűségek dominálnak. A mezőhegyesi csapat vezetői bizonyosan megfontolt és mindenkit védő döntést hoztak akkor, amikor lemondták a mérkőzést a vírus és egyéb indokok mentén. Részünkről elfogadjuk a döntést és sajnáljuk, hogy a zöld asztal mellől jutottunk el a legjobb nyolc csapat közé. Bizakodva várjuk a negyeddöntő sorsolását. Célunk a kupadöntőbe jutás megismétlése – nyilatkozta a sportköri elnök.

A 3. forduló további párosítása:
Méhkeréki SE – Jamina SE
Gerlai SE – Mezőkovácsházi TE
Kevermes SE – Nagyszénás SE
Okány KSK – Szeghalmi FC
Köröstarcsa KSK – Gyulai FC
Szabadkígyósi SZSC – Szarvasi FC
Bcs. MÁV SE – Csabacsűdi GYLSE

Kiemelt archív fotó: Bohus Krisztián


Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalmunk elemzéséhez. A cookie-k elfogadásához kattintson az elfogadás gombra! View more
Elfogadom